Fietsenwinkel Assen

Fietsenwinkel Assen

Ben je opzoek naar een nieuwe fiets maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze blog ideaal voor jou. Ik geef je tips en help je met het uitzoeken van een nieuwe fiets die voldoet aan jou eisen. Een logische stap is het zoeken van een goede fiestenwinkel Assen je kunt reviews lezen op internet om erachter te komen of vorige klanten tevreden waren over de desbetreffende fietsenwinkel Assen of niet. Ook kun je zelf langs gaan om eerst even te kijken in de winkel. Als de sfeer en het personeel bevalt kun je hier je fiets gaan halen of eerst om advies vragen. Bevalt het niet? Kijk dan vooral naar andere fietsenwinkels in de buurt. Ook kan je een vertrouwd persoon meenemen naar je bezoek aan een fietsenwinkel. Zo heb je iemand bij je waar je mee kunt overleggen als je bijvoorbeeld twijfelt over iets. Wil je meer tips? Lees dan vooral verder!

Waar moet je op letten?

Als je een fiets gaat kopen wil je natuurlijk dat deze naar jou wensen is. Het is lastig om via het oog te zien of een fiets bevalt of niet. Daarom is het belangrijk om altijd een testritje te maken voordat je een nieuwe fiets koopt. Om je te helpen met het uitzoeken van een fiets naar jou wensen heb ik een aantal punten op een rij gezet waar je op kunt gaan letten

  • Als eerst is het belangrijk om te bepalen wat voor fiets je zoekt. Denk hierbij eerst aan de ‘maat’ wordt het een kinderfiets, dames of herenfiets? Ook kan dit een mountainbike of racefiets zijn. Verder zijn er ook veel elektrische fietsen te vinden op de markt. Aan jou de keus of dit is wat je wil/zoekt of niet.
  • Wanneer je weet wat voor fiets je wil kun je een merk uit gaan zoeken. Dit is een optionele stap. Merken die tegenwoorden veel worden verkocht zijn onder andere Batavus, Gazelle, Cortina en Stella. Je kan research doen naar bepaalde merken. Kijk hierbij naar ervaringen van andere mensen. Het oog wil ook wat dus hierbij kan je ook kijken naar de look van de fietsen van een bepaald merk. Als je geen specifiek merk zoekt heb je een grotere keuze uit fietsen
  • Bepaal je budget. Wat hierbij belangrijk is is dat je het budget reëel houd. Er is een kleine kans dat je een nieuwe Batavus fiets voor honderd euro gaat vinden. Kijk naar je eisen en stel je budget hier op af.
  • Vraag om advies. Personeel in de fietsenwinkel heeft verstand van fietsen. Twijfel daarom niet om advies te vragen. Wat belangrijk is dat je je eisen goed voor ogen hebt. Zo kan het personeel je beter helpen. Als je twijfel tussen een bepaalde fiets of een specificatie kan je hier ook naar vragen.  
  • Maak een testrit. Om te weten of een fiets nou echt bij jou past moet je een testrit maken. Fiets een rondje waarin je bochten maakt, remt, over een hobbel gaat en (als er versnellingen op de fiets zitten) schakelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *