Een elektrische plooifiets, vergroot je mobiliteit!

De elektrische fiets heeft de afgelopen jaren enorm veel in populariteit gewonnen. Niet zo gek, want we zijn veel bewuster met het milieu bezig en pakken daarom vaker de fiets. De trapondersteuning die je bij een elektrische fiets hebt is echter voor trekt daarom steeds meer mensen, zowel jong als oud, over de streep. Ze zijn er dan ook in allerlei verschillende modellen. Een daarvan is elektrische plooifiets. Superhandig, want op deze manier kan je fiets veel gemakkelijker meenemen. Wil je de ultieme mobiliteit, kijk dan eens op vansprint.be.

Wat is een elektrische plooifiets?

Een elektrische plooifiets is een elektrische fiets, die je met een paar simpele handelingen kunt inklappen. Op de website vansprint.be wordt een groot aantal aangeboden. Het betreft verschillende modellen met diverse wielmaten. Zo heb je de modellen met 20 inch wielen, welke handig zijn als je, je fiets bijvoorbeeld in de trein wilt meenemen. Vind je dit te klein, dan zijn er ook grotere modellen met een groter frame en 24 inch wielen. Er is ook keuze uit verschillende motoren en er zijn zowel 25 als 45 kilometer modellen.

Wat zijn de voordelen van een elektrische plooifiets?

Met een elektrische plooifiets heb je de voordelen van de trapondersteuning en tegelijkertijd kun je hem ook heel eenvoudig meenemen. Reis je bijvoorbeeld met de trein naar je werkt, dan kunt je met de fiets naar het station. Daar klap je hem in en neemt hem mee in de trein. Zodra je bent uitgestapt, klap je hem weer uit en kun je weer verder op de fiets naar je werk. Superhandig toch?

Maar ook als je op vakantie gaat of een weekendje eruit tussen uit gaat om in de natuur lekker te gaan fietsen kun je terecht op vansprint.be. Je kunt er zelfs een elektrische mountainbike plooifiets aanschaffen. Ideaal, want het frame is van superlicht aluminium. Je kunt hem dan ook als die is ingeklapt, gewoon achter in je auto leggen. Zo neem kun je dus je gewoon jouw mountainbike meenemen. Niets geen gedoe met fietsendragers op je auto dus.

Het model heeft een complete zeer goede vering aan zowel de voor- als achterzijde van de fiets. Dit maakt het dat je er op ieder terrein mee kunt gaan fietsen. Heel handig ook is het e-bike-motion systeem waarmee je van jouw mobiele telefoon een complete fietscomputer maakt. Zo kun je tijdens het fietsen alle informatie over je route bekijken.

Wil je hem niet alleen in de natuur maar ook gewoon op de weg gebruiken, dan kan dit ook natuurlijk. Je kunt namelijk ook de optionele spatborden, bagagedrager en verlichting mee bestellen. Dit maakt het verhaal natuurlijk compleet en dat voor een heel redelijke prijs.

Zo zie je maar dat een elektrische plooifiets ideaal is voor hen die hun mobiliteit willen vergroten. Kijk snel op vansprint.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *